ארי- מלך החיות

אני רוכב על האריה ומנסה להשתלט…

רגע. באו נחזור קצת אחורה בזמן כדי שתבינו מה קרה ואיך בכלל הגעתי למצב שבו אני רוכב על אריה. קודם כל, לי קוראים ארי, נעים מאוד. הכל התחיל ביום חמישי בבוקר. אני, ישעי ועומר נסענו לספארי. נפגשנו בשבע בבוקר והתחלנו לנסוע. כשהגענו לספארי ראינו המון חיות. ראינו קופים, ציפורים וקרנפים… אחרי שהסתובבנו וראינו כמעט את כל החיות, הגענו לחלק הכי טוב בספארי – אזור האריות. אני והחברים ראינו את השער הירוק שניפתח בפנינו והתרגשנו. זה הרגיש לנו שהשער נפתח ממש לאט מרוב ההתרגשות. נסענו אל תוך האזור של האריות ומיד ראינו אריה עובר את הכביש. אחר כך ראינו עוד אחד ועוד אחד. היו כל הרבה אריות. פתאום, ראיתי אריה שרץ לקראתי. הלב שלי דפק חזק. האריה קפץ על החלון של האוטו! לא ידעתי מה לעשות. האריה מנסה לפתוח את האוטו! הוא הצליח למשוך את הדלת עם השיניים ולפתוח אותה!  הייתי בהלם. בלת ברירה, החלטתי לנסות להשתלט על האריה וככה להציל את החברים שלי. ישעי ועומר רצו לעזור אבל הם פחדו אז הם נשארו באוטו ורעדו מפחד. קפצתי למעלה ולמעט, ימינה ושמאלה – להתחמק מהאריה שסובב אותי כאילו אני טרף שלו. ואז – במראה של אומץ בלתי צפוי – קפצתי עליו! הצלחתי להתיישב על גבו. זה הכעיס את האריה עוד יותר והוא התחיל להתנועע כדי להפיל אותי. כמעט נפלתי באמת. החזקתי בפרווה שלו בכל הכוח ולא נפלתי. אני רוכב על אריה ומנסה להשתלט! איך אני עושה את זה? זה כאילו יש לי כוחות על. למרות שהאריה היה מרוגז, הושטתי את היד שלי לעבר פניו… והתחלתי ללטף את צווארו ומאחורי אזניו. פתאום, הוא נרגע והתיישב על האדמה. ואז הוא קירב אליי את הראש כדי שאמשיך ללטף אותו. החברים שלי נדהמו ממש! “זה לא אמיתי!” הם אמרו. הם היו ממש בהלם, מופתעים.

אז קרה עוד משהו לא צפוי – או אפילו עוד יותר מפתיע מקודם. כל האריות סובבו אותי וירדו על ברכיהם להשתחוות לי! פניתי לאריות ואמרתי להם “אין צורך להשתחוות. “כן אנחנו חייבים להשתחוות לך!” האריות אמרו במקהלה. רגע! עכשיו לא האמנתי למשמע אזניי! “אתם יכולים לדבר?!?!” שאלתי בתדהמה את להקת האריות. “כן. אבל זה סוד. בבקשה אל תגיד לאף אחד!” וואו. לא האמנתי. אולי אני חולם חלום? אבל הטריד אותי עוד משהו…”האם גם כל החיות האחרות יכולות לדבר?” שאלתי. ”  “כן. אבל זה סוד גדול. מותר לנו לשבור את השתיקה רק לאדם האחד שהוא מלך החיות האמיתי… וזה… אתה!” “מי? אני?” שאלתי ושפשפתי את העיניים שלי ליתר ביטחון כדי לבדוק שאני לא חולם. “רק האדם שמצליח לרכב על גב האריה הגדול והחזק ביותר הוא מלך החיות. וזה אתה.” האריות הסבירו שוב. “ועכשיו, אנחנו חוגגים! יאללה!” האריות שאגו ונענעו את הזנבות שלהם כאילו הם רוקדים. האריה החזק והגדול הביא לי כתר לשים על הראש. כל האריות שאגו שאגה אחת חזקה ואז שמענו הדים מכל מקום בספארי והתחילו כל החיות ביחד לילל ולצעוק, לצפצף ולקרוא בקולי קולות. זאת הייתה הברכה שלהם. יחי מלך החיות!

שזה… אני. 😊

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »