המומיה הראשונה והשניה

המומיה הראשונה והשנייה

פעם אחת הייתה מומיה בארצות הברית שרצונה היה  להתפרסם ולהיות ראש הממשלה והיא התפרסמה כדי להציל כל בעיה.

וגם שם באותו מקום נהיתה עוד מומיה שלא רצתה להתפרסם היא רצתה להיות עשירה. אז היא עשתה בלגן גדול וענק עם הכוחות שלה, היא עשתה בלגן ע—נק!

המומיה הראשונה נתנה לה שם: נח כדי לעשות הפרדה ביניהם והמומיה השנייה נתנה לה שם : המפקדת, כי הא רצתה להיות המפקדת בכל העולם.

נח רצתה לעזור אבל לא היה לה זמן, כי הורסים את כל העיר היא יצאה למלחמה מול ה’מפקדת’. נח רצה למלחמה ונתנה לה בעיטה חזקה.  “המפקדת” נתנה לה בוקס בבטון ונח לא הייתה חזקה יותר ממנה אבל יותר חכמה ממנה. היא עשתה את עצמה כאילו שהיא מתה אבל בהפתעה היא קמה והרגה אותה.

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »