שומרת עלי מלמעלה

בס”ד

סיפור לתחרות מירוץ הצבי”

“שומרת עלי מלמעלה”

היו היה ילד שקראו לו ניתאי. ניתאי היה בן 5 .לניתאי היתה סבתא שקראו לה אירית. ניתאי מאוד אהב את סבתא שלו בכל יום היה הולך איתה לטיולים בקניון בפארק, בבאוליג ובעוד הרבה מקומות כפיים. סבתא אהבה אותו מאוד מאוד והיתה קונה לו המון מתנות. כל מה שרצה קיבל ממנה.

 לאחר מספר שנים סבתא אירית נהייתה חולה במחלת הסרטן .לא רצו לספר לניתאי שסבתא שלו חולה, כדי שניתאי לא יהיה עצוב.

 עם השנים סבתא נהיתה  חולה במצב קשה, נשר לה השיער ואפילו לא יכלה לקום מהמיטה. ואז אמא  ואבא של ניתאי החליטו שהגיע הזמן לספר לניתאי שסבתא חולה במחלה  קשה שאין לה תרופה.

 ניתאי  הבין שסבתא שלו חולה במחלה קשה. ניתאי הפך לילד עצוב מאוד. בכל יום אחרי בית ספר הוא היה  מגיע  לבקר אותה ומספר לה איך היה לו בבית ספר.

 עם השנים מצבה של סבתה אירית החמיר יותר עד שהיא כבר לא הייתה מדברת ולא מתקשרת.

 ניתאי בכל זאת היה מגיע לשבת לידה ולחבק אותה למרות שהיה לו קשה. כי הוא היה הנכד האהוב שלה  והיא רצתה אותו תמיד לידה. סבתא אירית כבר חולה במצב קשה לא אוכלת ולא שותה.  כל המשפחה היו נמצאים בכל יום להיות לידה  ולטפל בה לבקר אותה להיות  לידה ברגעים האחרונים שלה.

 זה היה ביום שישי ביום חאחרון שלה היום הכי  עצוב בחיי ניתאי .

סבתא אירית נפטרה כשניתאי התעורר ב6 בבוקר ושמע שסבתא שלו נפטרה בבית הוא נסע והגיע וחיבק אותה חזק חזק שלא ישכח לעולם.

מאז בכל  יום ניתאי מדבר אם סבתא בתמונות ובחלומות ויודע שלסבתא אירית טוב עכשיו בשמים. הוא בטוח שהיא לא סובלת יותר והיא שומרת עליו ומחבקת אותו חיבוק חזק מלמעלה.

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »