פעם אחת היתה חנות אוכל שקראו לה “הבשריה”. והיו בה לקוחות בודדים.
יום אחד הגיע אליה איש חולה, המלצרים הגישו לו את התפריט ובינתיים הגישו את האוכל לאנשים שכבר הזמינו.
האיש קרא למלצר והזמין המבורגר, המלצר אמר לאיש: “ההמבורגרים אכזריים אצלינו, אתה בטוח שאתה רוצה להזמין המבורגר?” האיש ענה: “כן”.
המלצר אומר: “טוב, אבל אני מזהיר אותך” והלך להביא לו את ההמבורגר.
המלצר הגיע עם ההמבורגר ואומר: “תיזהר, תחשוב על מה שאמרתי לך” המלצר שואל: ” אגב, איך קוראים לך?” האיש ענה: “קוראים לי מריו”.
המלצר בא להגיש את ההמבורגר למריו וההמבורגר תוהה: “מה יהיה הגלגול הבא שלי?” מריו שומע קול קטן כזה ואומר למלצר: ” אתה בטוח שזה אוכל?” המלצר עונה לו: “אמרתי לך שזה אכזרי” המלצר מניח את ההמבורגר על שולחנו של מריו, ההמבורגר רועד, מריו מניח את ידו על ההמבורגר וההמבורגר בורח אל החצר של החנות, מריו לא מבין מה קורה, רודף אחרי ההמבורגר ואומר לו: ” חכה אני אגיד אותך להורים שלך” ההמבורגר נעלב ואומר: ” אז מה הם יעשו לי, בכל מקרה אין לי הורים, אכלו אותם בשבוע שעבר”.
“אז אומר אותך למלצרים”
“מה הם יעשו לי?”
“יקחו אותך ויאכלו אותך בכוח”
ההמבורגר בדיוק הגיע למעבר חצייה בלי רמזור, רץ ואומר: “זה סופי” וחצה את מעבר החצייה.
מריו חשב לעצמו: “האם ההמבורגר הזה ישאר עוד בחיים?”
ההמבורגר אמר לעצמו: “אם עברתי אם כל זה אני בטוח אשאר בחיים עכשיו”
בדיוק ההמבורגר הגיע לחיפה אבל הוא היה ברחוב הנסיך ועכשיו הוא הגיע לרחוב התמר ששם תמיד יש מה לאמר, הנה הם כבר רואים ילד שמשחק תופסת, הילד רואה את ההמבורגר ואומר: “המבורגר איך אתה מדבר? אתה המאכל האהוב עליי”
הילד במקום לרדוף אחרי החבר שלו הוא רודף אחרי ההמבורגר, ההמבורגר שואל את הילד: ” איך קוראים לך?” עונה הילד: “קוראים לי רֵנֶה”
ההמבורגר שואל: ” אתה יכול להציל אותי?” רֵנֶה חושב לעצמו בראש, “טוב, זה המאכל האהוב עליי אבל אם אני אציל אותו, כל פעם שאוכל אותו תהיה לי הרגשה רעה אבל אם כן אני ארגיש שמח כל פעם שאוכל אותו וארצה לאכול אותו שוב ושוב.”
רֵנֶה עונה: ” כן, אבל איך?”
“פשוט תרים אותי ותביא אותי למקום בטוח” עונה ההמבורגר.
רֵנֶה מרים את ההמבורגר ומכניס אותו לביוב ונכנס איתו, ההמבורגר שואל את רֵנֶה: “למה אתה נכנס איתי, לביוב?
רֵנֶה עונה: “כי אני מלווה אותך הביתה”
“אההה” ההמבורגר עונה.
“אבל בבית יהיה לי רע, יאכלו אותי”
“אל תדאג” רֵנֶה עונה.
רנה וההמבורגר המשיכו לדרכם בשלום והגיעו לפתח למעלה, הם יצאו מהפתח וההמבורגר אומר: “סוף, סוף הגעתי הביתה” ונכנס.
רנה הראה את ההמבורגר לכל העובדים ואמר להם: ” זה המבורגר מדבר” העובדים לא האמינו ואמרו: ” שקרן, תראה לנו” ההמבורגר התחיל לדבר והעובדים לא האמינו ואמרו להמבורגר: “רוצה להיות חיית מחמד שלנו?” וההמבורגר ענה: “כןןןןן”
ומאז ועד היום כולם אוהבים את אותו המבורגר, הפך להיות דוגמן בחנות ובזכותו מגיעים הרבה אנשים לאכול ולא מגישים אותו לאף אחד.