השגחה פרטית בחופשה

 היו הייתה משפחה עשירה שרצתה לנסוע לנופש, אבל היא היתה צריכה לשמור על כספה, אז היא קנתה שתי מנעולים ונעלה את הבית, ואת חדר הכספות ונסעה לנופש.   כשהם הגיעו לים, אבא שלהם דיבר עם מישהו בטלפון , הוא לא שם לב לים ואז הם “פלופ” נפלו לים והם התחלו לשקוע ולשקוע… ופתאום הם ראו משהו נוצץ בקרקעית, והם התקרבו יותר ויתר  וכול יושבי הרכב הסתנוורו.

בינתים לבית שלהם הגיעו גנבים וניסו לפרוץ את המנעול של הדלת ( המנעול הראשון)  לקח להם זמן, אך לבסוף הצליחו ונכנסו לבית. הם חיפשו חדר אחר חדר ולא מצאו דברים יקרי ערך, ולבסוף התייאשו.

 לפתע אחד הגנבים שם לב לדלת עץ ברצפה שהיתה נעולה במנעול (המנעול השני)  ואמר  לחבריו הגנבים “יש כאן דלת ברצפה אולי שם החביאו את הכסף שלהם,  באו ותעזרו לי לפרוץ אותה” . כולם באו לעזור לו (היו שם 7 גנבים) וביחד הצליחו לפרוץ את הדלת. 

באותו הזמן, בים, המשפחה גילתה מהו היה הדבר הנוצץ שראו קודם. זה היה כוכב ים. הרכב נחת על הכוכב ים,  וחצה אות לשני חתיכות. מסתבר שבתוך הכוכב היה מטבעות זהב וכולם נפלו על החול. הבן הקטן, ברגע אחד של חוסר מחשבה ,פתח את הדלת כדי לקחת את המטבעות. אבל כול המים נכנסו פנימה אל תוך האוטו. למזלם הרב הם תכננו לצלול בנופש, ולכן היה להם ציוד צלילה ובלון חמצן לכול אחד. אז כל אחד לבש במהירות את הציוד והבלון והם התחילו לשחות למעלה. בדרך הם פתאום רואים כריש שהתקדם אליהם במהירות…

ובו זמנית בביתם, הגנבים נכנסו לתוך דלת הסתרים והחלו לבדוק את השלל. היה שם המון מטבעות זהב וכסף אבל לגנבים לא היה מספיק שקים לשים את הכסף, אז הם התחילו ללכת למקום המסתור שלהם, כדי להביא שקים כדי לסחוב את השלל .

ובינתיים בים כול בני המשפחה התחילו לשחות במהירות כלפי מעלה כדי לברוח מהכריש והכריש רדף אחריהם במהירת עצומה בדיוק כשהם עלו מעל לפני הים הכריש תפס בשינו את הנעל של הילד הקטן הם הצליחו להגיע בזמן לחוף, אבל הנעל נשארה אצל הכריש. בגלל שהרכב שלהם נשאר במצולות הים, אז הם הזמינו מונית וחזרו הביתה.

 בביתם הם ראו שהדלת נפרצה. הם רצו ישר לתוך הבית וראו שגם חדר הכספות פרוץ. האמא  מיד הזמינה משטרה  המשטרה הגיעה בתוך 5 דקות המשטרה התחילה לחקור את האירוע .

               לאחר 3 דקות הגנבים חזרו לבית עם השקים הם ראו את נידות המשטרה והתחילו לברוח. השוטרים ראו אותם והתחילו במרדף. שלושה מהגנבים הצליחו לברוח ולהתחבא בתוך חנות הבגדים הקרובה, והארבע הנותרים מאחור, השוטרים הצליחו לתפוס אותם, לאזוק אותם ולהכניסם לנידת.  ושלושת הגנבים שהצליחו לברוח התחפשו :אחד התחפש לאיש עסקים, והשתיים האחרים התחפשו למנקי רחובות.

איש העסקים ראה את השוטרים ומיד ניסה לשלוף את הנשק אבל לפני שהספיק השוטרים זיהו שהוא גנב מחופש ואזקו גם אותו. שני המנקים ניקו עלים. לפתע אחד מהם נתן מכה עם המטאטא לשוטר אחד, וניסה גם הוא לשלוף את נשקו אך שאר השוטרים תפסו אותו.  השני ניצל את המהומה וברח. השוטרים רדפו אחריו בנידת תפסו אותו והכניסו את כל הגנבים לבית כלא

בבית, בני המשפחה עשו מסיבת הודיה על כול הניסים שהקב”ה גמל להם והזמינו את השכונה.        .

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »