השבוע הארוך ביותר

יום אחד, היה ילד ושמו יוני. ליוני היה שבוע של חופש, וביום הראשון אמא שלו לקחה אותו לאילת. באותו היום אמא שלו שילמה חדר בבית מלון והיה במלון בריכה ושניהם עשו תחרות בבריכה, מי יכול להישאר הכי הרבה זמן מתחת למים. אמא שלו לא שמה לב לשעון והמציל לא ראה אותם אז המציל סגר את הבריכה ואז יוני רצה להוציא את הראש מהמים אבל לא יכל. אז יוני התעלף במים ואז אמא שלו עשתה חור ברשת, יצאה מהמים ואמרה לשומר שהבן שלה התעלף בבריכה והשומר התקשר למציל.

המציל הגיע להציל את יוני ויוני חזר לחיים. אמא שלו יבשה אותו וחזרו לחדר להתלבש ואז חזרו לבית שלהם בירושלים.

ביום השני, אמא של יוני לקחה אותו למג’יק קאס והוא עשה את המתקן הכי מפחיד בפארק. לאחר שעתיים אמא שלו אמרה לו שחוזרים הבייתה ויוני היה מתוסכל.

ביום השלישי, יוני החליט לנוח ארבע שעות ואמא שלו הסכימה. ולבינתיים היא בישלה עוגת גבינה. כשיוני התעורר שניהם אכלו ביחד את העוגה.

ביום הרביעי, ליוני היה יום הולדת ויוני לא ידע על זה. אמא שלו שמרה את זה בסוד ולפני שהוא התעורר היא קשטה את החדר שלו בשקט עם מתנות ובלונים. כשיוני התעורר אמא שלו פיצצה קונפטי וחגגה לו יום הולדת. היא הזמינה את החברים של יוני לבית, וארגנה כל מיני משחקים שיוני אוהב. אחרי שאכלו עוגה כל החברים חזרו לבית שלהם.

ביום החמישי, אמא של יוני קנתה לו משחק חדש לכבוד היום הולדת. יוני התרגש מאוד שאמא קונה לו מתנה.

ביום השישי הלכו לטייל בטבע ועשו פיקניק עם דברים טעימים שיוני אוהב.

בשבת יוני ואמא שלו הרכיבו פאזל גדול של מלך האריות, שחקו טאקי והוא קרא ספר. הוא גם נח הרבה זמן כי היה עייף מהשבוע הארוך הזה. כשיוני התעורר, הוא נזכר שמחר יום ראשון וחוזרים לבית הספר והוא התבאס. הוא אמר תודה ענקית לאמא שלו על כל הכיף שעשתה לו השבוע.

את השבוע הארוך הזה יוני יזכור לעוד הרבה זמן ויספר לכל החברים ולמורה כשיחזור מחר לבית ספר.

 

הסוף

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »