הרפתקאותיו של הכלב ריקו

בס”ד

 

הרפתקאותיו של הכלב ריקו

 

פעם אחת היה כלב שקוראים לו ריקו. ריקו היה כלב קטן ויפהפייה עם פרווה חומה, כלב שובב שאהב להשתולל. יום אחד ריקו ברח מהבית ורץ לכיוון החורשה, הוא פגש את חברו בר-לי חזיר הבר. ריקו ובר-לי התחילו לשחק ולרוץ ממקום למקום, הם ראו את פריחת העצים והפרחים המלבלבים בשלל צבעים, ונהנו מהטבע והיופי שיש סביבם. לפתע ריקו ראה מרחוק משהו מנצנץ, ריקו ובר- לי החלו ללכת בעקבות הניצנוץ עד שהגיעו לסופו. הם גילו שזו מפלצת ענקית עם ארבע רגליים, שלוש ידיים וחמש עיניים. הם נבהלו ממראה המפלצת. פתאום המפלצת ראתה אותם, היא החלה לרדוף אחריהם והצליחה לתפוס את בר- לי. מכיוון שריקו עקף את בר- לי הוא לא שם לב שחברו הטוב נתפס בידי המפלצת המפחידה! ריקו המשיך לרוץ ואז ראה שבר-לי אינו לידו , הוא הפנה את מבטו אחורה וראה שהמפלצת הנוראית תפסה את חברו הטוב.

ריקו התחבא מאחורי עץ הזית העתיק והגדול כדי שהמפלצת לא תבחין בו, לאחר שעות ארוכות המפלצת נהייתה רעבה והלכה לה ליער לקטוף תאנים ולאכול לשובע. ריקו ניצל את ההזדמנות כדי לשחרר את בר- לי חזיר הבר.

ריקו ובר- לי ניצלו מהמפלצת האכזרית, אך הם חשבו לעצמם- “מה יקרה אם המפלצת תיפגע בחיות נוספות המגיעות לטייל בחורשה?” הם החליטו להרוג את המפלצת לפני שהיא תיפגע בעוד חיות.

לפתע שמעתי את קולה של אימי- “איתן חמוד, תתעורר צריך לקום לבית הספר…”

אוף, חשבתי לעצמי, זה היה חלום פשוט נהדר!

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »