היום הולדת של יובל

קמתי בשעון המעורר וידעתי שהיום היום הולדת שלי קמתי מהמיטה התלבשתי, נעלתי נעליים אירגנתי את התיק שלי והלכתי לבית הספר. הגעתי לכיתה עם בלונים וחטיפים ועוגה, החברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה, ואני הייתי בהלם.

המורה נכנסה לכיתה וחגגו לי את היום הולדת כולם ישבו במעגת ואני הייתי במרכז, שיחקנו חבילה עוברת ויצא בחבילה סוכריות על מקל, חילקנו לכולם סוכריות.

אכלנו חטחפים, כל תלמיד קיבל צלחת עם דוריטוס,ביסלי,במבה … בסוף יום ההולדת חבר שלי יותם הביא לי מתנה עם ברכה והיה כתוב בברכה כך:  ליובל היקר אתה חבר טוב ,יום הולדת שמח אני מאחל לך עד 120 שנה שתעלה בסולם המצוות.

 אחרי שקראתי את הברכה פתחתי את המתנה, הוא קנה לי מכונית על שלט. שמחתי מאוד.

הכנבתי  את המכונית לתוך התיק והלכתי לבית.

פתחתי את דלת הבית עם המפתח וראיתי את התוכי שלי.

נכנסתי לחדר הוצאתי את המכונית על שלט מהתיק ושיחקתי קצת איתה ואז אבא שלי דפק בדלת, פתחתי לו את הדלת ואחרי זה אימא שלי באה ואמרה שאנחנו הולכים לחגוג יום הולדת משפחתית.

 יצאנו לקניון, בדרך אמא אמרה לי שהיא קונה לי מתנות ליום הולדת נכנסנו לחניון ועלינו במעלית אימא שלי נתנה לי כסף וקנינו ממתקים משחקים ובובות ועוד… בדרך חזרה הביתה הלכתי לסבתא והיא נתנה לי כסף ליום הולדת.

 בערב הלכתי הביתה ואימא שלי במיוחד הכינה לי את המאכל האהוב עלי, נכנסתי אחרי האוכל לאמבטיה והתקלחתי עם בועות וברווז הגומי שלי.

אחרי זה התלבשתי והתארגנתי לשינה לקחתי בובה אחת מההפתעות שקנו לי בקניון לקחתי את השמיכה הנחתי את הראש על הכרית ואמרתי לעצמי בלב הלוואי שתהיה לי עוד פעם יום הולדת כזאת.

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »