בנצי והפאלפון

בנצי והפלאפון

היה היה ילד ושמו בנצי. בן 10 וחצי , ולומד בבית ספר דרדרים. בנצי תלמיד מחונן, חכם ומאוד חברתי. ובנצי גם מאוד אוהב טכנולוגיה ומשחקים.
בנצי היה תלמיד טוב בכיתה ובגלל שהיה מאוד חברותי כולם בחרו בו להיות יושב ראש מועצת התלמידים. בנצי תמיד גילה אחראיות לתפקידו ומילא אותו בצורה הטובה ביותר.
בנצי רצה פלאפון חדש, פלאפון חכם כמו שיש לכולם. בנצי רצה פלאפון חכם כי יש בו מלא משחקים מגניבים שכיף לשחק בהם. כמו משחקי קלפים, משחקי זיכרון, ומשחקים חברתיים. בגלל שבנצי היה ילד טוב, מכבד את ההורים ומקיים מצוות ההורים שלו קנו לו את מה שרצה ובנצי היה שמח עד השמיים.

בנצי שמע מחבריו שיש משחק חדש ממש יצירתי ותחרותי שכולם משחקים בו. צוברים בו נקודות וכך מתקדמים בשלבים. כולם משחקים במשחק הזה. בנצי מאוד התלהב מהמשחק והתקין אותו בפלאפון החדש. הוא התחיל לשחק בו והתחיל להתרכז בו כל היום.

לאחר כמה זמן ההורים של בנצי הבחינו כי בנצי התחיל להתנתק מבני הבית והפך להיות פחות תקשורתי. גם בבית הספר, המורים אמרו להוריו שהוא כבר לא יוצא להפסקות, לא משחק עם חברים שלו וכבר לא ממלא את תפקידו כיושב ראש מועצת התלמידים. בנצי כל היום שיחק במשחק שהוא התקין בפלאפון

ההורים של בנצי התחילו נורא לדאוג שהוא מתנתק מהעולם שלו ומההתפתחות שלו, ועלה להם רעיון נפלא.


אם בנצי אוהב טכנולוגיה ומשחקים, למה לא לשלוח אותו לקורס מיוחד של פיתוח אפליקציות? ככה הוא גם יעשה את מה שהוא אוהב וגם הוא יוכל לפתח אפליקצית משחק מגניבה חברתית שבנצי ישתף בה את כולם וכולם יוכלו לשחק ביחד!

אמא של בנצי שאלה אותו “בנצי קטן שלי, אני יודעת שאתה מאוד אוהב טכנולוגיה ומשחקים ואתה גם חברותי מאוד. מה דעתך ללכת ללמוד איך מפתחים אפליקציות וללמוד עוד על טכנולוגיה?”


בנצי  היה מאוד מסוקרן והוא מאוד התלהב מהרעיון. בנצי אמר שהוא רוצה ומעוניין מאוד! הוריו שמחו ושלחו אותו לקורס.

בנצי התפתח שם מאוד והקורס עשה לו טוב. הוא הכיר חברים חדשים והוא למד איך לפתח אפליקציות משחקים בעלי ערך מוסרי!
לבסוף, בנצי פיתח אפליקציה חדשה! משחק שמשלב מציאות וגם משחק רב משתתפים. כך שכל חבריו יוכלו לשחק איתו ביחד.


בנצי הכיר את המשחק לחבריו, וכולם מאוד התעניינו וכולם התקינו את המשחק בפלאפון שלהם. כולם מאוד נהנו מהמשחק, וגם המורים היו שמחים מאוד כי התלמידים גם נהנו מהמשחק, וגם המשחק משלב מציאות, כך התלמידים יוצאים להפסקות ומשלבים גם מדיה, גם קשרים חברתיים וגם ספורטיביות!


למורים היה טוב עם זה ואמרו להורים של בנצי שהוא השתפר מאוד והוא חזר להיות פעיל חברתית והוא חזר למלא את תפקידו כיושב ראש מועצת התלמידים בהצלחה!
ההורים של בנצי היו מאושרים וכך גם בנצי.
לבסוף בנצי אמר תודה להוריו שהאמינו בו ועזרו לו לפתח את הכישורים שלו, ושבזכותם הוא הצליח לחזור לעצמו, חזר להיות ילד חברותי ושמח, ושהוא יותר לא נשאב לפלאפון כל היום, ושבזכות המשחק שהוא המציא הוא והחברים מצאו עוד הרבה דרכים לשחק ביחד, גם בלי הפלאפונים.

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »