יומנה של מתעמלת

שלום יומני היקר!

הכל התחיל ביום בהיר ויפה, ארגנו מזוודות בכדי לנסוע לאילת ,לכבוד תחרות התעמלות אומנותית באילת,   אמי ואמא של חברתי הזמינו בית מלון ביחד.

אני כל כך התרגשתי אבל…זאת הייתה נסיעה של ארבע שעות, והייתה לי קצת בחילה. בדרך עצרנו במצפה רמון והלכנו למצפה, ולאחר מכן המשכנו בדרכנו.

היה כבר חושך, וראינו שלטים בדרך שהיה כתוב עליהם:” אזהרה! חיות חוצות את הכביש!!” פתאום מתוך החשכה ראינו משפחה של חמורים שחוצים את הכביש בו נסענו.

אבי בלם את המכונית בפתאומיות! ואני נבהלתי מאוד. החמורים הצליחו לחצות את הכביש בבטחה, ואנחנו המשכנו בנסיעה לאילת הרחוקה.

אכלנו ארוחת ערב במכונית תוך כדי נסיעה. וכשהגענו הלכנו לראות את הדירה שהזמנו. ולבקר את סבתי בדירה שהיא שהתה בה.

למחרת ניצלנו את היום לביקור בריף הדולפינים, שם ראינו דולפינים שוחים במים. טווסים יפים. והיה כיף מאוד להיות בטבע עם חיות מעניינות.

אחר הצהריים התקיים אימון גנרלי לקראת התחרות. וכבר התחלתי להתרגש לקראת התחרות.

בבוקר הלכתי לחימום ואז הגיעה שעת התחרות שלי. הייתי מאוד נרגשת וקצת לחוצה. ולמרות הכל זכיתי מקום שני.

לאחר התחרות, נסענו לקיבוץ קטורה, שם ראינו את עץ תמר העתיק בעולם. שהגרעין שלו נמצא בכד במצדה מתקופת מרד בר כוכבא. לפני כ 2000 שנה. בקיבוץ קטורה הצליחו להנביט את הגרעין שלו וגדל שם עץ תמר שנקרא בשם : מתושלח (על שם אביו של נוח האדם שחי הכי הרבה שנים).

טיילנו קצת במדבר, ומצאנו אבני קריסטל מתוך ההר. התרגשנו מנפלאות הטבע. טיילנו ועלינו על הרים גבוהים. בקיבוץ קטורה היה גם מודל של כפר אפריקאי. היה מאוד מעניין ללמוד על סגנון החיים של האפריקאים.

נסענו לכבוד תחרות, אבל נהנו מטיול משפחתי. התחרות הפכה להיות רק התירוץ! כשיוצאים לטייל מגיעים למקומות מעניינים. מקווה שנלך לעוד הרבה טיולים.

הפתק שנעלם

הפתק שנעלם   “אביה!!!!!” צעקה אפרת ” למה את מגיעה עכשיו עוד רגע והיינו נוסעים! ” “סליחה” אמרה אביה. אפרת הייתה המורה של אביה ,

להמשך קריאה »